Type and press Enter.

Fri levering ved køb over 1.999 kr. | 1-3 dages kaffelevering

Ansvarlighed

VORES SYN PÅ EN ANSVARLIG KAFFELØSNING

Ansvarlig kaffeløsning – med en god smag i munden

Hos CoffeeCare tror vi på, at en ansvarlig kaffeløsning går ud over at levere en god kop kaffe. Det handler om at skabe en helhedsoplevelse, der tager hensyn til vores medarbejdere, vores kunder, samfundet og miljøet. En ansvarlig kaffeløsning er mere end blot rigtig dyrket kaffe – det er en mulighed for at gøre en positiv forskel. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information om hvordan vi tænker bæredygtighed ind i kaffeløsningen til dit kontor.
Vores leverandører

Sammen bidrager vi til mere ansvarlighed

Etik og retfærdighed spiller en afgørende rolle i vores ansvarlige kaffeløsninger. Vi er omhyggelig med at udvælge leverandører, der deler vores værdier om menneskerettigheder, arbejdsvilkår og socialt ansvar. Vi stræber efter at etablere langsigtede partnerskaber, der skaber en positiv indvirkning på alle led i forsyningskæden og sikrer, at hver kop kaffe CoffeeCare serverer, er etisk produceret. Ligeledes arbejder vi også tæt sammen for at sikre, at produkterne dyrkes og håndteres med respekt for miljø og samfund.
MOLINARI BIO ESPRESSO

Økologisk og Fairtrade

Med Molinari Bio Organic Fairtrade får du og dine kolleger en lækker espresso, som ikke alene består af 100 % Arabica, men også af vidtstrakte hensyn til miljø og klima. Bønnerne er hentet fra økologiske landbrugsejendomme i Central- og Sydamerika, og de er pakket i genanvendelig emballage, der passer til en grøn profil på kontoret. Da der står Molinari på pakken, er der naturligvis ikke gået på kompromis med smagen.
CAFFÈ MOLINARI

Respekt for miljøet

Vores leverandør af kaffebønner – Caffè Molinari – er en stor spiller på kaffemarkedet, der tager sit ansvar alvorligt. Gennem årene har de taget initiativer til at nedsætte klima- og miljøbelastningen på deres fabrikker. De arbejder med mere miljøvenlige emballager og søger også at motivere underleverandører til at vælge mere ansvarlige løsninger. Det er en opgave, der aldrig slutter, men daglig handling er med til at gøre en forskel.
Medarbejderpleje

Sæt pris på medarbejderne

En ansvarlig kaffeløsning handler også om at skabe en god atmosfære og øge medarbejderglæden. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til virksomheder, der ønsker at skabe et inspirerende og behageligt kaffemiljø for deres medarbejdere. Vi sørger for, at dine medarbejdere kan nyde kvalitetskaffe, der forbedre deres arbejdsdag og skaber en følelse af velvære – de skal mærke at der bliver sat pris på dem.
Samfundsformål

Lad os udvikle en mere ansvarlig verden

@COFFEECARE

Følg os på Instagram