Type and press Enter.

Fri levering ved køb over 1.499 kr.

Bæredygtighed

BÆREDYGTIGHED

Kaffe med en god smag i munden

Vi tror på, at god kaffe ikke kun handler om smagen, men også om at træffe valg, der gavner både vores kunder og miljøet. Når du vælger CoffeeCare som din kaffeleverandør, kan du være sikker på, at du ikke kun får en fremragende kop kaffe, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information om vores bæredygtige kaffeløsninger til dit kontor. Lad os sammen skabe en kaffekultur, der gør en forskel.
CAFFÈ MOLINARI

Respekt for miljøet

Vores leverandør af kaffebønner – Caffè Molinari – er en stor spiller på kaffemarkedet, der tager sit ansvar alvorligt. Gennem årene har de taget initiativer til at nedsætte klima- og miljøbelastningen på deres fabrikker. De arbejder med mere miljøvenlige emballager og søger også at motivere underleverandører til at vælge bæredygtige løsninger. Det er en opgave, der aldrig slutter, men daglig handling gør en forskel.
MOLINARI BIO ESPRESSO

Økologisk og Fairtrade

Med Molinari Bio Organic Fairtrade får du og dine kolleger en lækker espresso, som ikke alene består af 100 % Arabica, men også af vidtstrakte hensyn til miljø og klima. Bønnerne er hentet fra økologiske landbrugsejendomme i Central- og Sydamerika, og de er pakket i genanvendelig emballage, der passer til en grøn profil på kontoret. Da der står Molinari på pakken, er der naturligvis ikke gået på kompromis med smagen.
@COFFEECARE

Følg os på Instagram