Type and press Enter.

Fri levering ved køb over 1.999 kr. | 1-3 dages kaffelevering

Kaffebønner

Nordisk kaffeunivers hos CoffeeCare

Kraft, kvalitet og styrke

Velkommen til CoffeeCares nordiske kaffeunivers, hvor vi hylder den nordiske kraft, kvalitet og styrke i hver eneste kop. Vores engagement i at levere en unik kaffeoplevelse er drevet af vores stærke samarbejde med nationale kaffeleverandører. Vi tror på den styrke, der findes i den nordiske natur og kultur. Dette afspejles i vores nøje udvalgte kaffebønner, der bærer præg af nordisk energi. Vores nordiske kaffeunivers er præget af en kompromisløs tilgang til kvalitet. Vi samarbejder kun med de bedste kaffeleverandører for at sikre, at hver bønne er nøje udvalgt og ristet med omhu. Resultatet er en kaffesammensætning, der ikke kun opfylder, men overstiger dine forventninger til kvalitet.
SAMARBEJDE OG KVALITET
Historien

Autentisk kaffeoplevelse

Skab en autentisk kaffeoplevelse med vores friske hele kaffebønner til virksomheder, kontor og erhverv. Hos CoffeeCare tilbyder vi nøje udvalgte kaffebønner af højeste kvalitet, der sikrer en dejlig smagsoplevelse. CoffeeCares nordiske kaffeunivers er resultatet af et stærkt samarbejde med vores nationale kaffepartnere. Vi værdsætter det unikke bidrag fra hver leverandør, der deler vores passion for at skabe en kaffeoplevelse, der udstråler den nordiske styrke. Sammen skaber vi enestående kaffe, der fortæller historien om vores nordiske arv.

Formalet kaffe

Hos CoffeeCare kan du også bestille den traditionelle formalede kaffe, når der skal brygges kaffe på maskinen. Vi har valgt to varianter på grund af deres høje kvalitet og gode smag.

Instantkaffe

Oplev en verden af god kvalitetsbevidst kaffe med CoffeeCares eget sortiment af instantkaffe, nøje udviklet med omhu og lidenskab.
Mælkepulver, kakao og Tilbehør

Komplet udvalg af mælkepulver, kakao og tilbehør

Vi tilbyder ikke kun friske hele kaffebønner til espresso- og kaffemaskiner, men også et bredt udvalg af andre kaffeprodukter, der kan supplere jeres kaffeløsning. Vi tilbyder forskellige typer mælkepulver til at skabe lækre kaffedrikke som cappuccino og latte, samt forskelligt tilbehør, herunder nedbrydelige rørepinde, to-go kopper, kaffesirup og sukkerrør. Fairtrade og økologisk te fra Tea of Life.

Komplet udvalg af mælkepulver, kakao og tilbehør

Vi tilbyder ikke kun friske hele kaffebønner til espresso- og kaffemaskiner, men også et bredt udvalg af andre kaffeprodukter, der kan supplere jeres kaffeløsning. Vi tilbyder forskellige typer mælkepulver til at skabe lækre kaffedrikke som cappuccino og latte, samt forskelligt tilbehør, herunder nedbrydelige rørepinde, to-go kopper, kaffesirup og sukkerrør.

@COFFEECARE

Følg os på Instagram