Type and press Enter.

Fri levering ved køb over 1.499 kr.

Hele kaffebønner til erhverv

Autentisk italiensk smag

Kaffebønner til erhverv

Skab en autentisk kaffeoplevelse med vores friske hele kaffebønner til virksomheder, kontor og erhverv. Hos CoffeeCare tilbyder vi nøje udvalgte kaffebønner af højeste kvalitet, der sikrer en dejlig smagsoplevelse. Ved at vælge hele kaffebønner får I mulighederne for at male bønnerne frisk, i jeres fuldautomatiske espresso- eller kaffemaskine. Det sikrer en intens aroma og dyb smagsoplevelse, der vil glæde jeres medarbejdere og kunder. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af kaffesorter – uanset om I foretrækker en blød og rund køb kaffe eller en intens og kraftig espresso, så har vi de rette kaffebønner til jer.
KVALITET SIDEN 1804
Historien

Kaffetradition fra Modena

Molinari blev grundlagt i norditalienske Modena for mere end 200 år siden. Med årene blev virksomheden verdenskendt for sin unikke kafferistning, og i dag sender Molinari velsmag fra Italien ud til sande kaffeelskere i alverdens lande.

Hos CoffeeCare sælger vi producentens bedste hele kaffebønner, der vil begejstre dig, dine kolleger og dine gæster.

Komplet udvalg af hele kaffebønner, mælkepulver og tilbehør

Hos CoffeeCare elsker vi god kaffe og har nøje udvalgt helbønner fra norditalienske Caffé Molinari. Med mere end 200 års erfaring med kafferistning er Molinari blevet verdenskendt for sin unikke profil og mange gode smagsvarianter. Vi tilbyder ikke kun friske hele kaffebønner til espresso- og kaffemaskiner, men også et bredt udvalg af andre kaffeprodukter, der kan supplere jeres kaffeløsning. Vi tilbyder forskellige typer mælkepulver til at skabe lækre kaffedrikke som cappuccino og latte, samt forskelligt tilbehør, herunder nedbrydelige rørepinde, to-go kopper og sukkerrør.

@COFFEECARE

Følg os på Instagram